Antena 3 CNN Politică Lucian Romașcanu (PSD): 'Ar fi mai bine să continuați turul prin cârciumi'

Lucian Romașcanu (PSD): 'Ar fi mai bine să continuați turul prin cârciumi'

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a reacționat la declarația șefului Cancelariei Guvernului, Ionel Dancă, care a acuzat-o pe Gabriela Firea că nu a rezolvat problema traficului din București, după patru ani de mandat.

Lucian Romașcanu (PSD): 'Ar fi mai bine să continuați turul prin cârciumi'
Sursa foto: Facebook
07 Iun 2020   •   17:41

"Primarul Firea, în ciuda opoziției constante a PNL și USR, a reușit demararea celui mai ambițios program de înnoire a parcului auto, a pornit proiecte de park-and-ride, a inaugurat linii dedicate de transport în comun.

În ciuda opoziției fără sens a USR și PNL Primăria Generală a achiziționat 400 de autobuze Euro 6 care au înlocuit autobuzele vechi care sporeau riscul unor accidente similare cu cel de astăzi.

Domnul Dancă, ceva șef de cancelarie, sare din liniștea sărbătorilor de astăzi cu acuze mincinoase la adresa primarului Gabriela Firea.

Domnul Dancă, de la înălțimea celor șapte consilii de administrație din perioada Cioloș, își permite niște considerații complet deplasate la adresa celui mai performant primar pe care l-a avut Capitala.

Care ar fi fost situația transportului în comun în București fără aceste măsuri? Nu vrem să ne gândim...

Deci, domnule Dancă, în lipsa unei contribuții rezonabile la viața bucureștenilor prin consilierii PNL și ai prietenilor din USR, poate ar fi mai bine să continuați cu șeful dumneavoastră, premierul Orban, turul prin cârciumi", se arată în comunicatul semnat de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD.

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close