Antena 3 CNN Politică Romaşcanu (PSD): Liberalii şi USR-iştii din 'Parlamentul Său' chiulesc şi primesc bani nemunciţi

Romaşcanu (PSD): Liberalii şi USR-iştii din 'Parlamentul Său' chiulesc şi primesc bani nemunciţi

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu atrage atenţia asupra faptului că PNL şi USR blochează, prin absenţă, lucrările Senatului şi ironizează numărul mare de candidaţi proveniţi din PSD care se regăsesc în prezent pe listele electorale ale liberalilor.

Romaşcanu (PSD): Liberalii şi USR-iştii din 'Parlamentul Său' chiulesc şi primesc bani nemunciţi
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    03 Noi 2020   •   19:00

"A fi parlamentar este o onoare, o demnitate de care trebuie sa fii demn, cu toate obligațiile aferente. Una din obligațiile minime este aceea de a fi la serviciu, căci așa îți servești alegătorii. PNL-USR+-PMP-UDMR blochează prin absență lucrările Senatului pentru mize strict politicianiste", a semnalat Romaşcanu într-o postare pe Facebook.

El arată că, urmare a neprezentării senatorilor PNL şi USR la lucrările Biroului Permanent, programul de lucru al Senatului nu a fost adoptat.

Romaşcanu mai spune că senatorii formaţiunilor indicate nu s-au prezentat nici în plen, fiind autorii direcți ai unicului blocaj parlamentar de asemenea dimensiune din istoria recentă.

"O doamnă de la PNL, nervoasă și fără limite în discursul politic, descrie situația de azi astfel: 'majoritatea PSD nici măcar nu a asigurat covrumul la propria şedinţă a Senatului'. Într-un puseu de lipsă de inteligență, pentru a-i ieși mesajul propagandist, transformă minoritatea în majoritate și logica în plastilină. Alo, doamna, ați uitat că ați achiziționat la bucată nenumărați parlamentari ai stângii pentru scopurile voastre, 12 PSD-işti fiind acum candidați eligibili pe listele voastre. Sper să aibă decența să refuze indemnizațiile pe lună în curs ei, care strigau că vrem amânarea alegerilor pentru bani în plus!  Bani nemunciți și onoruri nemeritate primiți voi, PNL și USR și restul membrilor Parlamentului Său!" (Lucian Romaşcanu, senator PSD)

"PS așa arăta plenul Senatului azi - 62 senatori din 135!", şi-a încheiat postarea senatorul PSD.

 

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu PNL USR
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close