Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: "Predoiu a exprimat o părere personală. Ceea ce face astăzi Iordache cu Șerban Nicolae riscă să scoată România de pe harta lumii civilizate"

Ludovic Orban: "Predoiu a exprimat o părere personală. Ceea ce face astăzi Iordache cu Șerban Nicolae riscă să scoată România de pe harta lumii civilizate"

Ludovic Orban: "Predoiu a exprimat o părere personală. Ceea ce face astăzi Iordache cu Șerban Nicolae riscă să scoată România de pe harta lumii civilizate"
Sursa foto: foto: Facebook
28 Noi 2017   •   18:19

O voce din PNL, mai exact cea a fostului ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, a  calificat drept innacceptabil tonul folosit în comunicatul Departamentului de Stat al SUA, care a cerut Parlamentului să renunțe la modificarea Legilor Justiției. 

Ludovic Orban a spus că Predoiu vorbește în nume propriu și nu exprimă poziția PNL. 

"În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, eu exprim poziția oficială a PNL, părerea exprimată de unii dintre colegii mei sunt puncte de vedere individuale care nu corespund poziției oficiale a partidului. Ceea ce face astăzi Iordache cu Șerban Nicolae și, în general, cu toți adversarii justiției independente de o bună bucată de vreme reprezintă un grav atac împotriva democrației și riscă să scoată România de pe harta lumii civilizate. Solicitam majorității parlamentare să respingă propunerile legislative introduse de Dragnea și de Tăriceanu pe sub masa Parlamentului, cu complicitatea ministrului Justiției, care nu a avut curajul să-și asume susținerea oficială a acestor propuneri legislative", a afirmat Ludovic Orban.  

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban SUA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close