Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban a făcut o mărturisire uluitoare la audierile din Parlament: „Nu mi se pare normal. Este fake news”

Ludovic Orban a făcut o mărturisire uluitoare la audierile din Parlament: „Nu mi se pare normal. Este fake news”

Ludovic Orban a făcut o mărturisire uluitoare la audierile din Parlament: „Nu mi se pare normal. Este fake news”
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/ Facebook
de S.T.    |    29 Oct 2019   •   12:45

Ludovic Orban a făcut o mărturisire uluitoare la audierile din Parlament: una e ce declară în spaţiul public şi alta este ce scrie în programul de guvernare.

Acesta încerca să vină cu clarificări după ce au apărut informaţii că PNL urmează să facă o serie de concedieri din instituţiile publice, inclusiv din spitale.

„Nu mi se pare normal ca dintr-un paragraf din programul de guvernare să se nască un FAKE NEWS că noi vom închide spitale. Nu scrie nicăieri, aşa cum este difuzat pe scară largă că noi închidem spitale, să dăm şi lista. Un asemenea fake news nu ţine, pentru că oamenii vor vedea că spitalul respectiv nu se închide, ba din contră, va funcţiona mai bine”, a spus Ludovic Orban la audierea lui Victor Costache, ministrul propus pentru portofoliul de la Sănătate. 

Citiți și:

Ministrul propus Victor Costache, la audierile din Parlament: Voi demisiona dacă devin suspect în dosarul de ucidere din culpă

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close