Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban a numit un om-cheie la șefia ANRM. Cine este Nicolae Turdean

Ludovic Orban a numit un om-cheie la șefia ANRM. Cine este Nicolae Turdean

Ludovic Orban a numit un om-cheie la șefia ANRM. Cine este Nicolae Turdean
15 Noi 2019   •   13:09

Nicolae Turdean a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Totodată, premierul a dispus, printr-o altă decizie, eliberarea din funcţia de preşedinte al ANRM a lui Gigi Dragomir.

Ambele decizii au fost luate joi, 14 noiembrie.

Cine este Nicolae Turdean

Nicolae Turdean a fost director al companiei de stat CupruMin și este considerat un apropiat al lui Remus Vulpescu. El a semnat în calitate de director CupruMin un contract controversat cu o companie chineză, reprezentată de un cetățean chinez expulzat din România pe motiv de siguranță națională. 

Nicolae Turdean a ocupat în funcţii în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, la Ministerul Economiei şi la Ministerul Finanţelor Publice, fiind director în cadrul proiectului ”Închiderea Minelor şi Atenuarea Impactului Social” şi în proiectul ”Închiderea Minelor şi Regenerarea Social – Economică”, potrivit AbrudInfo. El a mai ocupat posturile de preşedinte al Consiliului de Administraţie la Oltchim SA şi Transgaz SA, administrator special al Companiei Naţionale a Huilei Petroşani, iar în perioada mai 2010 – iunie 2012 a fost consultant la Banca Mondială, în proiectul de Resurse Minerale în Uganda.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close