Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban a rămas fără oameni, când Florin Cîțu și-a chemat echipa PNL pe scenă, la Cluj

Ludovic Orban a rămas fără oameni, când Florin Cîțu și-a chemat echipa PNL pe scenă, la Cluj

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus duminică, la Cluj, că Partidul Național Liberal este mult mai mare, după ce Florin Cîțu și-a prezentat echipa de susținători pe scena conferinței de alegeri a filialei. Iar el a rămas să ocupe singur primul rând de scaune al amfiteatrului.

Ludovic Orban a rămas fără oameni, când Florin Cîțu și-a chemat echipa PNL pe scenă, la Cluj
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2021   •   18:32

Surse ale Antena 3 au povestit că Emil Boc a glumit când l-a văzut pe Ludovic Orban singur, pe rândul din față. "Domnule președinte, Mr. president,  macar un prefect PNL meritati și dvs.". Iar cei din sală au început să râdă și să îl aplaude pe primarul Clujului.

"Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă.", a spus Ludovic Orban.

Candidatul la șefia PNL Florin Cîțu a spus la conferința de alegeri de la PNL Cluj că a început această cursă cu 2,3 oameni lângă el, dar că acum își construiește o echipă, despre care e convins că va deveni „echipa PNL”. Apoi el a chemat pe scenă, rând pe rând, primari și șefi de filiale care îl susțin la congresul din 25 septembrie.

Imediat după evenimentul prezentat de Florin Cîțu a urmat la cuvânt președintele PNL Ludovic Orban.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei candidatului Florin Cîțu, eveniment care probabil se petrece la Cluj, aproape la jumătatea conferințelor județene. Toți sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei, dar îi spun și lui Florin Cîțu și echipei domnului Cîțu că PNL este mult, mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă, că PNL are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza PNL au stat membri cu coloană vertebrală, membri de caracter, membri care au dus toate bătăliile importante, care au participat la toate victoriile PNL și care, până la urmă, sunt cei care vor decide viitorul PNL”, a spus Orban.

Acesta a anunțat că până la congresul din septembrie își va prezenta și el echipa și și-a exprimat speranța că după alegeri PNL va fi „și mai puternic decât este astăzi”.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu PNL echipa scena
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close