Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, acuzații grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerușinare

Ludovic Orban, acuzații grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerușinare

Ludovic Orban, acuzații grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerușinare
21 Mai 2018   •   14:58

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre sesizarea penală depusă pe numele premierului. Orban a spus că nu va face niciun pas înapoi în privința plângerii penale și l-a somat pe liderul PSD să înceteze cu amenințările la adresa jurnaliștilor, procurorilor, funcționarilor și cetățenilor.

„Vă somez, domnule Dragnea, să încetați campania de intimidare a funcționarilor publici, a cetățenilor, a procurorilor care își fac corect datoria. În România, am ajuns să vedem cu stupoare cum Dragnea a ajuns să îi amenințe și pe jurnaliști că dacă mai publică informații din surse guvernamentale, riscă să fie pasibili de sancțiuni. Am văzut că ați declanșat un linșaj mediatic la adresa mea. Sunt obișnuit și nu voi face niciun pas înapoi în fața atacurilor mizerabile pe care le faceți la adresa mea și vă somez să nu mai intimidați cetățenii români, jurnaliștii, procurorii”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul liberalilor a mai precizat și faptul că nu este impresionat de intenția PSD de a organiza un miting. „Nu mă sperie nici anunțatul miting pe care vreți să-l faceți. Mă îndoiesc că românii ar veni în susținerea analfabetismului funcțional și a incompetenței”.

Ludovic Orban a mai spus că liderul PSD „minte cu nerușinare” când susține că în Guvern, în coaliţie sau în partid nu s-a discutat şi nu se va discuta despre defiinţarea Pilonului II de pensii sau înlocuirea contribuţiilor la acesta.

„Dragnea și ai lui nu recunosc că atentează la banii românilor prin Pilonul II de pensii, mințind cu nerușinare cetățeanul, deși documentele Comisiei de Prognoză spune negru pe alb, ca și declarațiile anterioare ale ministrului Teodorovici, ale fostului premier Tudose, ale ministrului Muncii legate de desființarea Pilonului II de pensii. În ciuda acestor declarații, Dragnea minte cu nerușinare în continuare, spunând că nu atentează la Pilonul II de pensii”, a spus Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PSD Dragnea
Parteneri
Horoscop 5 iunie. Taurii văd totul clar, Racii luptă din răsputeri
x close