Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: „Adversarii noștri au dus o campanie mizerabilă!” Ce s-a întâmplat înainte de Evaluarea Națională

Ludovic Orban: „Adversarii noștri au dus o campanie mizerabilă!” Ce s-a întâmplat înainte de Evaluarea Națională

Premierul Ludovic Orban a spus miercuri, la Palatul Victoria, că adversarii politici au dus o campanie mizerabilă de informații false despre examenele elevilor. „S-a încercat chiar să fie instigați părinții să nu își lase copiii să vină examene”, a acuzat premierul.

Ludovic Orban: „Adversarii noștri au dus o campanie mizerabilă!” Ce s-a întâmplat înainte de Evaluarea Națională
Sursa foto: Hepta
01 Iul 2020   •   13:00

„Vreau să felicit Ministerul Educației, atât echipă de conducere a ministerului cât și inspectoratele școlare și zecile de mii de cadre didactice care au fost implicate în organizarea examenului de Evaluare și în organizarea examenului de Bacalaureat.

Campanie mizerabilă din partea adversarilor

Am fost confruntați două luni de zile cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor noștri politici, o campanie de informații false despre aceste examene, o campanie prin care s-a încercat chiar să fie instigați părinții să nu își lase copiii să vină examene.

Orban: Felicit Ministerul Educației pentru examene

Cu toate astea, examenele s-au desfășurat în condiții excepționale și vreau să transmiteți doamnă ministru către toți cei implicați în organizarea examenului de Evaluare și examenului de Bacalaureat felicitările mele și apreciere”, a spus Orban.

„Mulțumim frumos, domnule premier! Mulțumim”, a spus Monica Anisie, ministrul Educației.

Lovitură puternică pentru patronii de restaurante

Vă amintim că Guvernul va decide astăzi ce se întâmplă cu măsurile speciale în contextul pandemiei. Premierul Ludovic Orban a anunţat însă că nu se pune încă problema de noi măsuri de relaxare, având în vedere numărul mare de cazuri de coronavirus care sunt confirmate zilnic.

Asta ar însemna o lovitură puternică pentru patronii de restaurante, care sperau că pot să îşi reia afacerile, dar şi pentru actori, pentru că teatrele vor rămâne în continuare închise. 

Orban atacă dur: Adversarii au dus o campanie mizerabilă

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close