Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, anunț despre alegerile anticipate: Luăm cea mai bună decizie pentru România

Ludovic Orban, anunț despre alegerile anticipate: Luăm cea mai bună decizie pentru România

Premierul Ludovic Orban a declarat, după ședința PNL, că a existat o discuție și despre alegerile anticipate.

Ludovic Orban, anunț despre alegerile anticipate: Luăm cea mai bună decizie pentru România
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
06 Ian 2020   •   14:33

Ludovic Orban a afirmat, cu privire la ”posibila organizare de alegeri anticipate”, că se știe foarte clar că poziția PNL este una în favoarea organizării. 

”Va fi necesar să pregătim foarte bine derularea acestei proceduri. Am stabilit o comisie formată din mine, Raluca Turcan și Robert Sighiartău, ca să investigăm posibilitățile reale de organizare a alegerilor anticipate, să purtăm discuții exploratorii cu toți partenerii politici pentru a vedea exact care e poziția fiecăruia cu privire la această procedură de organizare a alegerilor anticipate” a afirmat Ludovic Orban, luni, după ședința partidului. 

Întrebat care variantă l-ar avantaja cel mai mult, pentru că ”o demisie două două trei-luni nu ar fi chiar un avantaj”, Ludovic Orban a răspuns: ”Urmează să luăm cea mai bună decizie pentru România, obiectul nostru fundamental e să asigurăm o bună guvernare României, să reparăm toate stricăciunile făcute de guvernările PSD”. ”În ceea ce privește manevrele tactice care ar urma să se desfășoare pentru a putea ajunge la anticipate, suntem la o analiză, am și decis să și comandăm o analiză sociologică amplă” a mai afirmat Ludovic Orban, spunând că o guvernare e destul de dificilă cu actualul Parlament, care este ”din păcate” oglinda votului din 2016, a susținut premierul. 

”În cazul în care vom considera că sunt benefice și posibile alegerile anticipate, vom apela la cea mai eficientă procedură” a mai spus Orban. 

”N-a participat Rareș Bogdan la ședința Biroului Politic de astăzi, nu știu de unde ar avea informațiile” a mai afirmat Orban. 

Anunţurile importante făcute de Ludovic Orban

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close