Antena 3 Politică Ludovic Orban anunță creșteri salariale pentru personalul nemedical: "Vom adopta în termenul legal actul normativ"

Ludovic Orban anunță creșteri salariale pentru personalul nemedical: "Vom adopta în termenul legal actul normativ"

18 Feb 2020   •   23:40
Ludovic Orban anunță creșteri salariale pentru personalul nemedical: "Vom adopta în termenul legal actul normativ"
Sursa foto: foto- gov.ro

Ludovic Orban a spus că Guvernul va adopta actul normativ privind asigurarea resurselor financiare necesare creșterilor salariale ale personalului nemedical "în termenul legal". 

Orban a dat acest răspuns după ce a fost întrebat cum comentează afirmațiile referitoare la spitalele care susțin că nu au primit banii necesari pentru majorarea salariilor personalului auxiliar.

"Guvernul are obligaţia de a adopta hotărârea de guvern privind contractul-cadru privind furnizarea serviciilor de sănătate. Vom adopta acest act normativ în termenul legal, astfel încât să putem să asigurăm resursele financiare pentru a putea face faţă şi creşterilor salariale ale personalului nemedical", a afirmat Ludovic Orban, în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Comunelor din România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close