Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Kelemen Hunor. „Niciodată nu vom accepta ceea ce îşi doresc ei aici”

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Kelemen Hunor. „Niciodată nu vom accepta ceea ce îşi doresc ei aici”

Ludovic Orban, atac dur la adresa lui Kelemen Hunor. „Niciodată nu vom accepta ceea ce îşi doresc ei aici”
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Aug 2017   •   22:45

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, miercuri seară, că declaraţiile făcute de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la Centenar, sunt o jignire la adresa naţiunii. 

„Sunt o jignire la adresa naţiunii. Pe de altă parte sunt împotriva generării unor conflicte provocate de declaraţiile lui Hunor care asta îşi doreşte, să se victimizeze, să reacţioneze întreg mediul politic, să se pună călare pe el ca să se victimizeze. Îl sancţionăm, fără discuţie că îl sancţionăm. (...) Îl sancţionăm, în primul rând, prin faptul că niciodată nu vom accepta ceea ce îşi doresc ei aici cu modificările legislative şi cu autonomia culturală. Cu permanentele jocuri pe care le fac se aşteaptă să mai câştige ceva, să mai obţină ceva, în general cu atitudinea lor de jignire", a spus Ludovic Orban la Realitatea Tv, întrebat dacă i se par normale declaraţiile liderului UDMR. 

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a acordat recent un interviu cotidianului clujean de limba maghiară Szabadság, în care a vorbit despre pregătirile pentru Centenarul Marii Uniri din 2018. Liderul UDMR a spus că reprezentanţii Uniunii şi maghiarii nu au ce sărbători cu ocazia Centenarului şi se teme că, în lipsa realizărilor din ultimii 100 de ani, politicienii români vor recurge la discursuri naţionaliste. 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close