Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, avertisment de ultimă oră: „PSD, încetul cu încetul, va ajunge pe cale de dispariţie”

Ludovic Orban, avertisment de ultimă oră: „PSD, încetul cu încetul, va ajunge pe cale de dispariţie”

Ludovic Orban, avertisment de ultimă oră: „PSD, încetul cu încetul, va ajunge pe cale de dispariţie”
26 Noi 2019   •   17:18

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, nu a dorit să comenteze, marţi, situaţia actuală din PSD, însă a subliniat că acest partid este adversarul politic al liberalilor şi va ajunge pe cale de dispariţie "dacă nu va înţelege că suntem într-o democraţie".

Întrebat cum vede situaţia actuală din PSD, Ludovic Orban a spus că nu PNL hotărăşte cine este preşedinte al social-democraţilor.

"Modul în care face PSD politică de 30 de ani şi, de fapt, toţi urmaşii FSN este un mod nociv, antidemocratic, antieuropean, care a blocat dezvoltarea României, care a menţinut pungile de sărăcie în România, care a împiedicat construcţia unei economii puternice, competitive şi care a menţinut, în mod deliberat, în stare de sărăcie foarte multe zone ale ţării. Adversarul nostru politic este PSD şi mai ales modul în care a făcut politică PSD, bazat pe abuz, pe minciună, pe dezinformare, pe risipirea banilor publici, pe alungarea investitorilor şi pe izolarea României pe plan internaţional. Pentru noi, PSD rămâne un adversar şi vom fi foarte vigilenţi şi foarte atenţi la tot ceea ce pune la cale PSD şi la tot ceea ce face PSD. După părerea mea, dacă nu înţelege că suntem într-o democraţie, suntem membri ai UE, membri ai NATO, suntem o ţară în care politica trebuie făcută aşa cum se face în toate ţările democratice, PSD, încetul cu încetul, va ajunge pe cale de dispariţie", a afirmat liderul liberalilor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close