Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Dărâmarea Guvernului Ungureanu a fost un gest necesar. Din păcate, rezultatul nu este motiv de mândrie

Ludovic Orban: Dărâmarea Guvernului Ungureanu a fost un gest necesar. Din păcate, rezultatul nu este motiv de mândrie

Ludovic Orban: Dărâmarea Guvernului Ungureanu a fost un gest necesar. Din păcate, rezultatul nu este motiv de mândrie
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Apr 2015   •   19:25
La trei ani de zile de la schimbarea regimului MRU cu guvernul USL, fostul premier "Unguent", cum a fost denumit în spaţiu public, rămâne destul de activ. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de luni a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Liberalul Ludovic Orban a explicat, în emisiune, că dărâmarea guvernului Ungureanu nu a fost un gest de ruşine, ba din contră, a fost un gest normal, necesar. 
 
"Faptul că am dat jos Guvernul Ungureanu nu a fost un gest de ruşine, a fost un gest politic corect, normal, în conformitate cu ce era Guvernul Ungureanu, o altă structură din regimul Băsescu. Din păcate, rezultatul dărâmării guvernului Ungureanu nu este motiv de mândrie pentru noi. Din păcate, Ponta a ajuns astăzi într-o postură şi mai proastă decât cea în care se găsea MRU la momentul moţiunii de cenzură. Domnul Ungureanu de astăzi nu mai este domnul Ungureanu pus premier de Traian Băsescu. Domnul Ungureanu făcea atunci parte dintr-o conjunctură, a fost o soluţie de imagine, a acceptat să joace acest rol. Să ne aducem aminte că a fost instalat în funcţie la presiunea publicului, după guvernarea Boc. S-a reevaluat singur şi cred că poziţiile sale de astăzi au din ce în ce mai puţină legătură cu domnul Ungureanu de atunci", a explicat Ludovic Orban. 
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close