Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, demisie de la șefia Camerei Deputaților, după ce a pierdut alegerile PNL: ”Din acest moment nu mai există niciun parteneriat cu Klaus Iohannis”

Ludovic Orban, demisie de la șefia Camerei Deputaților, după ce a pierdut alegerile PNL: ”Din acest moment nu mai există niciun parteneriat cu Klaus Iohannis”

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a anunțat ca își va depune demisia de la șefia Camerei Deputaților, luni, la prima oră și a transmis mesajul ferm că orice parteneriat al său cu Klaus Iohannis s-a încheiat, odată cu câștigarea alegerilor la Congresul PNL de către Florin Cîțu.

Ludovic Orban, demisie de la șefia Camerei Deputaților, după ce a pierdut alegerile PNL: ”Din acest moment nu mai există niciun parteneriat cu Klaus Iohannis”
Sursa foto: Agerpres
de Mia Lungu    |    25 Sep 2021   •   18:44

Ludovic Orban a pierdut, sâmbătă, alegerile pentru conducerea Partidului Național Liberal, în favoarea premierului Florin Cîțu, obținând doar 39,7% din voturile liberalilor.

"Încep prin a le mulțumi celor aproape 1900 de colegi care mi-au acordat încrederea în condițiile în care s-a desfășurat acest Congres. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca președinte al PNL. 

De-a lungul carierei mele de 31 de ani am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al policitilor liberale, pentru a realiza un salt de care România are nevoie.

Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democrației, drepturilor și libertăților individuale, valorilor liberale și, de asemenea, voi continuă să acționez, așa cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei.

Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni, la prima ora, pe masă președintelui ales, Florin Cîțu.

Din momentul de față, între Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat."

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban declaraţie Florin Cîțu
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close