Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură a PSD: O aștept cu indiferență

Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură a PSD: O aștept cu indiferență

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că aşteaptă "cu indiferenţă" moţiunea de cenzură pe care PSD urmează să o depună, apreciind că nu crede că acest demers are şanse de succes.

Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură a PSD: O aștept cu indiferență
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
29 Ian 2020   •   15:37

„Aş putea spune că o aştept cu indiferenţă (moţiunea de cenzură - n.r.). În momentul în care am decis să ne angajăm răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi am fost perfect conştienţi că PSD va depune moţiune de cenzură. În ce ne priveşte pe noi, ne prezentăm cu fruntea sus, ne-am pus mandatul pe masă şi cred că asta arată ceva despre Guvernul PNL pentru a găsi o soluţie pe care o aşteaptă peste 82 la sută dintre cetăţenii români şi anume alegerea democratică a primarilor, cu sistemul de alegere în două tururi", a afirmat Orban, la Parlament, întrebat în legătură cu moţiunea de cenzură a PSD.

Citește Și Marcel Ciolacu: Joi dimineață depunem moțiunea de cenzură

El a adăugat că nu crede, după evaluarea sa, că moţiunea nu are şanse de succes. "Nu cred, sincer, după evaluarea pe care o am astăzi, că moţiunea de cenzură are şanse de succes", a adăugat prim ministrul.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă joi dimineaţă, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PSD Marcel Ciolacu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close