Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier: Este o sfidare și o bătaie de joc!

Ludovic Orban, despre propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier: Este o sfidare și o bătaie de joc!

Ludovic Orban, despre propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier: Este o sfidare și o bătaie de joc!
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Dec 2016   •   12:18

Liberalul Ludovic Orban a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea Obiectiv, că propunerea PSD pentru funcția de premier, Sevil Shhaideh, este o sfidare la adresa românilor și chiar la adresa votanților PSD.

“O sfidare la adresa românilor și mai ales la adresa românilor care au votat cu PSD în aceste alegeri. Frica lui de a pune un PSD-ist care să reprezinte ceva în partid l-a împins să desemneze pe cineva care nu are calitățile necesare, anvergura necesară, care nu semnifică nimic în PSD și în societate. Este o sfidare la adrea românilor.”

„Eu sunt convins că dacă, în alegeri, PSD ar fi defilat cu această ilustră necunoscută, nu ar fi luat în niciun caz scorul pe care l-a luat. În toate democrațiile din lumea asta, partidele se prezintă în alegeri parlamentare cu candidatul la funcția de premier. Adică omul care conduce Guvernul. Nu se prezintă ținând secret acest nume”, a explicat Orban.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close