Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban dezvăluie cum a luat decizia de a-i face plângere penală lui Dăncilă

Ludovic Orban dezvăluie cum a luat decizia de a-i face plângere penală lui Dăncilă

Ludovic Orban dezvăluie cum a luat decizia de a-i face plângere penală lui Dăncilă
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Mai 2018   •   21:25

Ludovic Orban a explicat vineri la Constanța cum a luat decizia de a depune plângerea penală pe numele premierului Viorica Dăncilă și ce se va întâmpla cu acest demers.

Potrivit lui Radu Tudor, decizia lui Ludovic Orban îi poate pune sub semnul întrebării cariera politică, în contextul declanșării unei răzmerițe în Partidul Național Liberal pentru faptul că nu a existat o consultare și cei mai mulți lideri nu sunt de acord cu acest demers al său.

"Nu eu hotărăsc vinovăția, nu sunt niște acuzații, ci reprezintă fapte la care am avut acces transmiterea de informații cu caracter de secret, care nu sunt destinate publicității. Doamna Viorica Vasilica Dăncilă nu a informat președintele și poate îmbrăca forma unei infracțiuni prevăzute în legea răspunderii ministeriale. De asemenea, călcarea în picioare a Constituției, scoaterea completă a președintelui din toți pașii procedurali legați de memorandum poate să îmbrace forma unei infracțiuni, care este infracțiunea definită de uzurpare de funcție.Sunt lucruri pe care am simțit nevoia să le sesizez datorită gravității acțiunii lui Dragnea și a lui Dăncilă în ceea ce privește distrugerea credibilității externe a României", a spus Ludovic Orban.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close