Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: ”Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu!”

Ludovic Orban: ”Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu!”

Ludovic Orban a declarat că nu vrea să mai comenteze declarațiile premierului Florin Cîțu, în condițiile în care acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că liderul PNL nu a avut nicio reacție atunci când Diana Șoșoacă i-a cerut două minute ca să îl scape de Florin Cîțu.

Ludovic Orban: ”Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    30 Iun 2021   •   11:39

”Refuz să mai comentez declarațiile colegului meu, Florin Cîțu. Știți ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestor, știți ce a pățit un chestor, da? Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de, nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii. Modificăm regulamentul, dacă este necesar, ca să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin bunului simț și civilizației”, a spus Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu s-a arătat dezamăgit de faptul că președintele ședinței, Ludovic Orban, nu a avut nicio reacție când ”un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu”.

„În Parlamentul României am văzut astăzi ceva care m-a deranjat și care m-a întristat. Am văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe președintele Orban de Cîțu. Ce m-a deranjat și m-a întristat a fost faptul că nu a existat nicio reacție din partea președintelui Orban la această declarație”, a afirmat premierul.

Senatoarea Diana Șoșoacă a venit, marți, la dezbaterea privind moțiunea de cenzură și i-a pus în față, premierului Cîțu, un sac negru. "Asta înseamnă guvernarea PNL", a strigat senatoarea.

”Voiam să îi spun domnului Orban că, dacă îmi acordă două minute, îl ajut să scape de domnul Cîțu”, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul ședinței. 

"Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze. Mă uitam la vaccinare, eu știam că vaccinarea trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete”, a spus Șoșoacă.

„Când, domnule Cîțu, vă uitați în urmă, pe mâinile dumneavoastră și al întregului guvern stă sânge”, a mai adăugat senatoarea.

"Așa arată un sac în care morții au fost băgați goi și îngropați. Au fost privați de la tratamentul bolilor lor, au fost legați de pat și sedați. Acest Guvern are mâinile pătate de sânge. Nu le-a plăcut sacul. Acel sac arată, de fapt, locul unde doresc să bage poporul român. Se distruge tot, se vinde tot, se închide tot."

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close