Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre educația sexuală în școli: ”Trebuie să se ajungă la o formă de echilibru!”

Ludovic Orban, despre educația sexuală în școli: ”Trebuie să se ajungă la o formă de echilibru!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, este de părere că trebuie să se ajungă la o formă de echilibru care să îi satisfacă atât pe părinții îngrijorați că educația sexuală ar putea fi folosită în școli într-un sens nepotrivit, cât și pe cei care susțin necesitatea unor astfel de ore.

Ludovic Orban, despre educația sexuală în școli: ”Trebuie să se ajungă la o formă de echilibru!”
Sursa foto: agrepres
de Laura Dinu    |    22 Iun 2021   •   12:48

”Este vorba despre un subiect care ține de conștiință și este greu să luăm o decizie a nivelul coaliției să susținem un punct de vedere unitar. E adevărat, am discutat acest subiect. S-au exprimat puncte de vedere, păreri, dar încă nu s-a luat o decizie în coaliție. Este vorba de o anumită dificultate de a putea impune o anumită decizie a coaliției către toți parlamentarii din coaliție”, a declarat Ludovic Orban.

„Din punctul meu de vedere trebuie să se ajungă la o formă de echilibru care să satisfacă părinții care sunt îngrijorați că ar putea fi folosită educația în școli într-un sens nepotrivit pentru copiii lor și cei care susțin, pe bună dreptate, că este nevoie de educație sexuală în școli”, a mai spus el, potrivit Mediafax

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close