Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban face acuzații dure: "Sunt absurde toate fake-urile acestea!"

Ludovic Orban face acuzații dure: "Sunt absurde toate fake-urile acestea!"

Premierul Ludovic Orban a acuzat duminică seara o campanie de dezinformare, în contextul crizei COVID-19. ”Sunt absurde toate fake-urile acestea care sunt lansate pe online mai ales. Mă bucur că media clasică, media tradițională, totuși, nu s-a angrenat în acest soi de propagandă mincinoasă”, a spus Orban.

Ludovic Orban face acuzații dure: "Sunt absurde toate fake-urile acestea!"
Sursa foto: Hepta
03 Aug 2020   •   07:00

”Este un curent, despre care, sincer, eu vă spun că nu cred că un om care are o minimă educație și are cât de cât o minimă logică poate să creadă toate tâmpeniile care sunt rostogolite”, a zis premierul la B1 Tv.

E adevărat, într-o campanie care se pare că are o gândire, care nu se întâmplă numai în România, ci se întâmplă în multe țări, și pare, așa, că are cam același scenariu campania asta. Pare că e o campanie parcă e gândită în laborator și e lansată de pe diferiți suporți naționali în țările europene. Sunt absurde toate fake-urile acestea care sunt lansate pe online mai ales. Mă bucur că media clasică, media tradițională, totuși, nu s-a angrenat în acest soi de propagandă mincinoasă. Parcă scopul urmărit este acela să îi determine pe oameni să nu respecte regulile. Asta este de fapt!

Orban: Sunt absurde toate fake-urile acestea

Iar cu cât numărul de oameni care nu respectă regulile este mai mare, cu atât numărul de persoane care se pot infecta crește, și cu cât crește numărul de persoane infectate, cu atât autoritățile trebuie să ia măsuri mai drastice, măsuri mai severe și să genereze o nemulțumire. Aici e un obiectiv politic, care arată clar că se urmărește ruperea încrederii între autorități de orice fel – autorități sanitare, autorități de toate tipurile – și cetățenii români”, a mai spus premierul Ludovic Orban.

Citiți și:

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la INSP! De luni, cei care vin din aceste zone vor intra în carantină timp de 14 zile

Coronavirus în România, 2 august 2020. Grupul de Comunicare Strategică a anunțat bilanțul ultimelor 24 de ore în România, astfel că 1.075 de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost înregistrate.

Coronavirus în România, 2 august 2020. 34 de morți în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 2413 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban dezinformare coronavirus
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close