Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: ”Domnul Cîțu nu este calificat să conducă o scară de bloc, dar să conducă PNL!”

Ludovic Orban: ”Domnul Cîțu nu este calificat să conducă o scară de bloc, dar să conducă PNL!”

Ludovic Orban a declarat, vineri, că premierul Florin Cîțu ”nu este calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc, dar să conducă Partidul Național Liberal”.

Ludovic Orban: ”Domnul Cîțu nu este calificat să conducă o scară de bloc, dar să conducă PNL!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    12 Noi 2021   •   11:27

”Acești ”domni” vor să propună excluderea mea din PNL. Foarte bine! Oricum vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante care au fost luate de președintele Iohannis, de președintele Cîțu și de apropiații domnului Cîțu care au aruncat țara într-o criză gravă, care au avut șansa să modernizeze România, să dezvolte România, să facă reforme în România și au preferat un amantlâc jenant cu principalul adversar politic, PSD. 

O să îi spun domnului Cîțu că nu este calificat să conducă nici măcar o administrație de scară de bloc, dar să conducă Partidul Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban

Întrebat dacă va lua și alți susținători cu el, în cazul plecării din PNL, Ludovic Orban a declarat că nu va lua ”pe nimeni”. 

”Eu sunt Ludovic Orban, un om care îmi iubesc țara, un liberal, un om care crede în valorile liberale și care îmi voi continua loialitatea față de oamenii care au avut încredere în mine. 

Odată făcut pactul cu diavolul, de către o conducere nelegitimă, împotriva voinței alegătorilor, care și-au pus speranțele în mâinile noastre, împotriva bazei PNL, practic toți cetățenii care au avut încredere în ideile liberale au rămas fără reprezentare politică și trebuie reprezentați”, a adăugat Orban. 

Acesta a precizat că se va consulta cu colegii și cu apropiații și va lua o decizie cu privire la înființarea unui nou partid. 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close