Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: "Florin Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe ministrul Justiţiei"

Ludovic Orban: "Florin Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe ministrul Justiţiei"

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a explicat că premierul Florin Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion, ministrul Justiţiei, dar şi că el a fost înştiinţat de acest lucru printr-un SMS.

Ludovic Orban: "Florin Cîţu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe ministrul Justiţiei"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Alin Tarnovschi    |    03 Sep 2021   •   12:12

Ludovic Orban a declarat că a primit un SMS, prin care a aflat că ministrul Justiţiei a fost demis de premier, cu numai două minute înainte de anunţul făcut de Florin Cîţu într-o conferinţă de presă.

"Nu văd de ce să mă întrebe pe mine sau să ceară acordul partidului că până acum s-a comportat într-un mod în care nu a consultat preşedintele partidului. Eu am fost informat printr-un SMS cu două minute înainte de declaraţia făcută de premier despre revocarea din funcţie a ministrului Stelian Ion", a declarat Ludovic Orban.

Printr-un răspuns indirect, Orban a precizat că premierul Florin Cîţu este responsabil pentru declanşarea crizei din coaliţie.

"Oricine are ochi şi minte poate să vadă adevărul în această situaţie", a fost răspunsul oferit de Ludovic Orban la întrebarea: Este Florin Cîţu responsabil de criza politică.

Cu privire la moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS, Orban a anunţat că nu va permite, atât timp cât este preşedintele PNL, niciunui parlamentar liberal să voteze împotriva unui guvern condus de PNL.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Florin Cîțu PNL USR PLUS
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close