Antena 3 Politică Ludovic Orban, în Parlament: „PSD lansează numai minciuni gogonate şi încearcă să sperie oamenii”

Ludovic Orban, în Parlament: „PSD lansează numai minciuni gogonate şi încearcă să sperie oamenii”

de S.T.    |    04 Noi 2019   •   16:09
Ludovic Orban, în Parlament: „PSD lansează numai minciuni gogonate şi încearcă să sperie oamenii”

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, în plenul reunit al Parlamentului, că are în vedere modificarea actelor normative care au avut efecte negative în economie, precum OUG 114.

„Vom încerca modificarea, abrogarea celor mai multe prevederi nocive (din OUG 114 - n.r.) şi vom păstra acele prevederi pentru sectorul de construcţii. În perioada asta, PSD lansează numai minciuni gogonate şi încearcă să sperie oamenii. Nu ne atingem de facilităţile fiscale care au fost acordate domeniului de construcţii. De asemenea, anularea supraimpozitării contractelor part-time, a prevederilor care au reprezentat o supraimpozitare a companiilor cu peste 100 de angajaţi care nu pot să angajeze 4% persoane cu dizabilităţi”, a precizat Orban, adăugând că vizează şi eliminarea supraccizei la combustibil.

El a spus că execuţia la nouă luni indică un deficit bugetar de 2,6% din PIB. „Este fundamentală învestirea Guvernului pentru a asigura o rectificare bugetară şi mai ales un control al costurilor şi o realocare a resurselor financiare către cheltuielile care sunt absolut necesare pentru a asigura funcţionalitatea instituţiilor publice”, a explicat Ludovic Orban.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close