Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Legea bugetului va ajunge mâine în Parlament

Ludovic Orban: Legea bugetului va ajunge mâine în Parlament

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Guvernul se va reuni în şedinţă luni pentru a adopta forma finală a legii bugetului de stat şi a legii bugetului asigurărilor sociale pe anul 2021, după ce Consiliului Legislativ a trimis astăzi avizul pentru bugetul pe 2021.

Ludovic Orban: Legea bugetului va ajunge mâine în Parlament
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   15:01

"În ceea ce priveşte legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale, Guvernul se va întruni într-o şedinţă în cursul acestei seri pentru a adopta forma finală, după avizul Consiliul Legislativ.", a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv (BEX) al partidului.

"Se ştie că a venit abia în cursul zilei de astăzi avizul Consiliului Legislativ şi, procedural, chiar dacă nu există o modificare a legii bugetului de stat în urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie practic adoptat bugetul în urma avizului Consiliului Legislativ.

Cel mai probabil, legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament, imediat ce vor ajunge la Parlament. Împreună cu doamna Anca Dragu, preşedintele Senatului, vom decide convocarea Birourilor permanente reunite pentru stabilirea calendarului de dezbatere a celor două legi extrem de importante pentru România", a mai spus Orban, la Parlament

PNL susține bugetul în forma adoptată de guvern: Nu va depune amendamente

”În Biroul Executiv am luat decizia, în unanimitate, de a susține legea bugetului în forma în care va fi adoptată de guvern. Noi am formulat propuneri împreună cu colegii parlamentari și primari. Unele au fost adoptate, altele nu”, a declarat Ludovic Orban.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close