Antena 3 CNN Politică Trădare pentru Ludovic Orban! Marcel Vela a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu

Trădare pentru Ludovic Orban! Marcel Vela a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu

Marcel Vela, fostul ministru de Interne din cabinetul Orban, a trecut în tabăra lui Florin Cîţu, spun surse din rândul liberalilor. Şi nu e singurul care îl abandonează pe Ludovic Orban.

Trădare pentru Ludovic Orban! Marcel Vela a trecut în tabăra premierului Florin Cîțu
Sursa foto: hepta
de Xenia Croitoru    |    07 Iun 2021   •   12:39

Florin Cîțu și Ludovic Orban se bat în promisiuni. În timp ce Orban le promite celor din teritoriu funcții, premierul Florin Cîțu le promite bani. Surse politice spun că acest joc se va juca până în luna august, pentru că acesta este termenul pentru anunțarea candidaturilor finale, când putem avea parte chiar de surprize. 

Surse din partid susțin că Marcela Vela, fostul ministru de Interne din cabinetul condus de Ludovic Orban, a schimbat tabăra şi merge cu Florin Cîţu.

Și liderul Iulian Dumitrescu a trecut în tabăra lui Florin Cîţu, deși surse politice vorbesc de anumite rivalități între Nazare, ministrul de Finanțe, apropiat de Iulian Dumitrescu şi premierul Cîţu.

În schimb Ludovic Orban a dat lovitura şi l-a convins pe Mircea Hava, liderul de la Alba, să vină alături de el, ceea ce rupe din Ardealul cu care se lăuda premierul Cîţu.

În continuare, Bolojan nu a ales niciuna dintre tabere, iar Motreanu nu s-a decis dacă va candida sau nu, iar candidatura lui ar putea schimba toate jocurile din acest moment. Oricum lucrurile sunt în continuă dinamică, iar negocierile schimbă tot. 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela Florin Cîțu Ludovic Orban
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close