Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut

Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut

Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut
Sursa foto: Foto: Gov.ro
31 Dec 2019   •   12:34

Premierul Ludovic Orban le urează românilor, în mesajul de Anul Nou, "sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi".

"Intrăm într-un an nou şi un nou deceniu, care îmi doresc să însemne şi începutul unei perioade de normalitate şi de reală democraţie pentru România. Să privim ceea ce lăsăm în urmă ca pe o pildă despre ce avem de făcut pentru a împlini cu adevărat visul de libertate, democraţie şi prosperitate, care i-a mobilizat pe români cu 30 de ani în urmă împotriva totalitarismului. Întâmpinăm noul an cu speranţă şi încredere în drumul pe care ni l-am ales, din nou în marea familie europeană şi parteneri apreciaţi ai Alianţei Nord-Atlantice. Să ne bucurăm de tot ceea ce am reuşit împreună! Anul 2020 să vină cu sănătate, vise împlinite, viaţă frumoasă, belşug în casă şi mai bine pentru toţi. Un an nou fericit! La mulţi ani, tuturor românilor!", este mesajul prim-ministrului. 

 


 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close