Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: ”Niciun parlamentar PNL nu voteaza moțiunea de cenzură”. Cum se poziționează AUR

Ludovic Orban: ”Niciun parlamentar PNL nu voteaza moțiunea de cenzură”. Cum se poziționează AUR

Șeful Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a declarat astăzi că niciun membru al PNL nu va vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, depusă de Partidul Social Democrat. De cealaltă parte a baricadei se află partidul Alianța pentru Unirea Românilor care transmite că va vota pentru înlăturarea actualului guvern.

Ludovic Orban: ”Niciun parlamentar PNL nu voteaza moțiunea de cenzură”. Cum se poziționează AUR
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    28 Iun 2021   •   16:34

„Niciun parlamentar al Partidului Național Liberal nu va vota moțiunea de cenzură. La nivelul coaliției s-a hotărât, tocmai ca să nu existe niciun fel de dubiu și de problemă legată de exercitarea votului, ca parlamentarii din formațiunile politice din arcul guvernamental să fie prezenți și să nu voteze. Obiectivul nostru este acela ca PSD să nu obțină niciun vot în plus față de voturile pe care le au parlamentarii PSD și cei de la AUR care am înțeles că sprijină moțiunea.”, a transmis Ludovic Orban astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Deputatul AUR, Dan Tănasă, a declarat pentru Antena 3 că parlamentarii partidului AUR vor vota pentru moțiunea de cenzură.

„În momentul acesta este mai mult decât evident faptul că parlamentarii din partidele care alcătuiesc coaliția de guvernare nu au încredere în guvernul Cîțu. Pentru că atunci când îți manifești încrederea te duci și votezi pentru. Faptul că toată coaliția a decis să stea în bancă dovedește faptul că nu au încredere în ei. PNL, USR, UDMR, ei vor încrederea românilor, dar ei între ei nu au încredere. Asta despre cum trebuie să interpretăm poziționarea coaliției. AUR a decis să voteze împotriva guvernului Cîțu. Noi nu vom vota o moțiune a PSD. Noi vom vota pentru căderea guvernului Cîțu. Guvernul Cîțu trebuie să plece, a dovedit în repetate rânduri deja că este un guvern incompetent, care nu apără interesele românilor.”, a spus Dan Tănasă.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban motiune de cenzura aur
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close