Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban o înscăunează pe Violeta Alexandru, la șefia PNL București: Este muncitoare, empatică, sensibilă, deschisă

Ludovic Orban o înscăunează pe Violeta Alexandru, la șefia PNL București: Este muncitoare, empatică, sensibilă, deschisă

Premierul Ludovic Orban o laudă pe Violeta Alexandru, în cadrul evenimentului în care va fi ales președintele PNL București.

Ludovic Orban o înscăunează pe Violeta Alexandru, la șefia PNL București: Este muncitoare, empatică, sensibilă, deschisă
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.V    |    08 Feb 2020   •   12:48

”Mi-am început ativitatea politică în București, fără să mă cunoască nimeni aici. Sunt venit din Brașov, m-am mutat de acolo în 1992 și am început să am planuri cu Bucureștiul văzând că nu e pe mâini bune. Mi-am pus în cap să devin președintele PNL București, să candidez la funcția de primar general al Capitalei.

Mi-am început activitatea de relaționare cu cetățenii Bucureștiului de pe picor de egalitate, mi-am făcut inițial câteva mii de cărți de vizită și am ajuns la sute de mii de cărți de vizită, prezentându-mă și lasând omului cu care am intrat în contact, datele mele. 

După europarlamentare am luat o decizie pe care mulți au privit-o cu neîncredere. Am luat decizia de a numi președinți interimari de organizație atât la nivelul sectoarelor, cât și la nivelul Bucureștiului și de asemenea am pus la conduceri interimare foarte mulți oameni tineri(...)

Greu găsești pe cineva să te depășească în anumite privințe. Nu am crezut că greu voi găsi un om care să muncească mai mult decât mine. Cu toate acestea, am găsit: Violeta Alexandru. Greu am crezut că poate exista un om care să fie mai empatic, mai sensibil la problemele oamenilor simpli, mai deschis în comunicarea publică decât mine și, cu toate asta, am găsit. Numele ei e tot Violeta Alexandru.

Greu am crezut că pot să găsesc pe cineva care să înțeleagă și să aibă capacitatea să dialogheze cu diferite structuri ale societății civile și, cu toate astea, am găsit pe cineva care are capacitatea de a dialoga, de a înțelege și de a luat decizii, în această comunicare cu toate structurile de organizare ale societății civile. Această persoană este, evident, Violeta Alexandru”, a spus Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close