x close

Ludovic Orban: Pe vremuri împăraţii romani erau păziţi de garda pretoriană. Cu timpul, garda pretoriană proclama şi omora împăraţi

de G.S.    |    23 Feb 2013   •   15:12
Ludovic Orban: Pe vremuri împăraţii romani erau păziţi de garda pretoriană. Cu timpul, garda pretoriană proclama şi omora împăraţi 416 Foto: Agerpres

Deputatul PNL Ludovic Orban l-a avetizat pe Crin Antonescu, candidat la un nou mandat in fruntea PNL, ca s-a inconjurat de o adevarata garda pretoriana in fruntea partidului si ca multi din componentii acestei garzi "inventeaza pericole pentru sefi pentru a se face utili cu ceva".

"Pe vremuri imparatii romani aveau legiunile pentru securitatea lor. Apoi rolul legiunilor a fost cel de cucerire si locul lor a fost luat de garda pretoriana. Cu timpul garda pretoriana proclama si omora imparati".

"Sper si cred ca aceasta asemanare nu are corespndent azi in realitate", a spus Orban, conform pesurse.ro.

In replica vicepresedintele Ralu Fenechiu i-a replicat lui Orban ca nu e in drept sa vorbeasca despre Garda pretoriana de vreme ce la un anumit moment s-a proclamat seful ei: "Vreau sa ii spun lui Orban ca la un moment dat s-a proclamat seful Garzii pretorine, dar din fericire istoria nu se repeta mereu la PNL".

Citeşte mai multe despre:

candidat Ludovic Orban Crin Antonescu PNL
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati