Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban pierde sprijinul PNL Bucureşti, în ciuda presiunilor făcute de Violeta Alexandru

Ludovic Orban pierde sprijinul PNL Bucureşti, în ciuda presiunilor făcute de Violeta Alexandru

Ludovic Orban pierde sprijinul PNL Bucureşti, chiar dacă Violeta Alexandru a făcut presiuni pentru ca organizaţia să îl susţină pentru încă un mandat în fruntea partidului.

Ludovic Orban pierde sprijinul PNL Bucureşti, în ciuda presiunilor făcute de Violeta Alexandru
Sursa foto: Hepta
de Alina Sorocean    |    10 Apr 2021   •   11:26

La şedinţa la care urma să se voteze rezoluţia de susţinere trei şefi de filială au absentat. Surse politice spun însă că cei trei lideri de filială fac front comun împotriva lui Orban şi nici împotriva Violetei Alexandru.

Vorbim despre Pavel Popescu, preşedintele PNL Sector 4, Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6 şi Cristian Băcanu, preşedintele PNL Sector 5. Aceştia au absentat de la şedinţa PNL în care trebuia să se voteze rezoluţia de susţinere a lui Ludovic Orban pentru încă un mandat în fruntea partidului.

Potrivit surselor, aceştia au făcut front comun împotriva lui Ludovic Orban. Practic, se dau cărţile pe faţă în acest moment. Începe războiul împotriva lui Ludovic Orban.

Preşedintele actual al PNL este pe cale să piardă organizaţia Bucureşti, în contextul în care Violeta Alexandru a încercat să facă presiuni, de mai bine de o lună, şi să îi preseze pe cei din Bucureşti să dea această rezoluţie de susţinere a lui Orban, astfel încât preşedintele PNL să se bazeze pe declaraţii publice şi mai apoi să le spună celor din filiale că nu îşi pot schimba punctul de vedere odată ce public şi-au asumat răspunderea pentru susţinerea sa.

Şi nu doar împotriva lui Ludovic Orban începe războiul, ci şi împotriva Violetei Alexandru pentru că Ciprian Ciucu sau Cristian Băcanu ar putea fi contracandidaţii Violetei Alexandru pentru organizaţia PNL Bucureşti.

Ei doresc să o îndepărteze pe aceasta de la şefia organizaţiei.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Violeta Alexandru
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close