Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban adoptă o poziție diferită față de Florin Cîțu: ”Obiectivul meu este de a menține Coaliția!”

Ludovic Orban adoptă o poziție diferită față de Florin Cîțu: ”Obiectivul meu este de a menține Coaliția!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PNDL ar fi putut fi adoptat, în timp, ”fără a provoca un conflict în coaliție”. ”Obiectivul meu ca președinte al Partidului Național Liberal este acela de a menține Coaliția și de a conserva și întări poziția PNL de principal partid de guvernământ!”

Ludovic Orban adoptă o poziție diferită față de Florin Cîțu: ”Obiectivul meu este de a menține Coaliția!”
de Laura Dinu    |    03 Sep 2021   •   10:25

”Am susținut încă din luna ianuarie, în mod repetat, în ședințele Coaliției necesitatea adoptării PNDL 3 în cursul acestui an. Pledoaria mea s-a lovit de rezistența multor colegi din coaliție care la început au tratat acest subiect la „și altele”.

Treptat am reușit să conving partenerii de Coaliție să ajungem la discuții aplicate și chiar la aprobarea de principiu a lansării acestui nou program de investiții locale.

Din păcate, acest subiect a fost transformat în temă de campanie în competiția internă pe care o avem în Partidul Național Liberal. Toți primarii PNL cu care am discutat realizează că o condiție esențială pentru ca acest program de investiții să fie o reușită este aceea de a avea continuitate la guvernare pentru a putea implementa noi în mod corect și eficient acest program. Ruperea coeziunii coaliției pune un serios semn de întrebare cu privire la acest deziderat.

Am convingerea că puteam adopta în timp util acest program și fără a provoca un conflict în coaliție.

Odată cu adoptarea de către Guvern a Ordonanței de Urgență care lansează programul, pe care o susțin, obiectivul meu ca președinte al Partidului Național Liberal este acela de a menține Coaliția și de a conserva și întări poziția PNL de principal partid de guvernământ pentru a putea susține investițiile în infrastructură care vor fi realizate de primarii și președinții noștri de consilii județene”, scrie Ludovic Orban pe Facebook. 

Am susținut încă din luna ianuarie, în mod repetat, în ședințele Coaliției necesitatea adoptării PNDL 3 în cursul...

Publicată de Ludovic Orban pe Vineri, 3 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close