Antena 3 CNN Politică PNL va participa la moțiunea de cenzură a PSD. Orban: ”Nu votăm ca să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea demersului politicianist”

PNL va participa la moțiunea de cenzură a PSD. Orban: ”Nu votăm ca să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea demersului politicianist”

Ludovic Orban a declarat, după ședința BEx a PNL, că liberalii vor participa la moțiunea de cenzură a PSD, însă nu vor vota, pentru a arăta ”lipsa de majoritate și gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”.

PNL va participa la moțiunea de cenzură a PSD. Orban: ”Nu votăm ca să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea demersului politicianist”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    22 Iun 2021   •   12:08

Ludovic Orban a spus care au fost subiectele de discuție din ședința Biroului Executiv al PNL.

”Am solicitat colegilor mei să fie prezenți alături de candidații PNL la funcțiile de primar din cele 34 de localități în care au loc alegeri anticipate. Am discutat despre situația creată la televiziune, lucru pe care îl vom discuta și la nivelul coaliției, în cursul acestei seri.

Am solicitat mobilizarea parlamentarilor PNL pentru procedurile care se desfășoară la final de sesiune și aici mă refer la numirea Avocatului Poporului, posibil validarea președintelui Consiliului Național al Audiovizualului. Dacă ajungem la o soluție cu privire la TVR și radio, să găsim soluția în urma deciziei CCR”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a anunțat că liberalii vor fi prezenți la moțiunea de cenzură a PSD, însă nu vor vota.

”Așa cum am anunțat, și la nivelul coaliției și în partid am luat decizia la moțiunea de cenzură să fim prezenți și să nu votăm astfel încât să arătăm lipsa de majoritate și gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a spus Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban motiune de cenzura
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close