Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban a primit ”Premiul de Excelență Ion I. C. Brătianu” la Gala TNL: ”Am fost onorat”

Ludovic Orban a primit ”Premiul de Excelență Ion I. C. Brătianu” la Gala TNL: ”Am fost onorat”

Ludovic Orban, președintele PNL, a primit, vineri seară, în cadrul Galei Tineretului Național Liberal ”Mircea Ionescu Quintus”, ”Premiul de excelenţă Ion I.C. Brătianu”. Acesta le-a transmis tinerilor că va continua să îi susțină pentru a accede în funcţii administrative importante.

Ludovic Orban a primit ”Premiul de Excelență Ion I. C. Brătianu” la Gala TNL: ”Am fost onorat”
Sursa foto: Inquam Photos
de Andreea Ştefan    |    10 Iul 2021   •   00:05

”Am participat cu plăcere în această seară la Gala Tineretului Național Liberal „Mircea Ionescu Quintus”, și am fost onorat să primesc Premiul de Excelență Ion I C Brătianu. Pentru mine, Organizația de Tineret a fost întotdeauna organizația în care m-am simțit cel mai bine și de care m-am simțit cel mai apropiat.

O dată cu data de 4 noiembrie, când am preluat guvernarea, am urmărit sistematic promovarea de oameni din Organizația de Tineret în funcții de secretari de stat, președinți și vicepreședinți de agenții, și le-am solicitat miniștrilor și secretarilor de stat să își ia consilieri în cabinete reprezentanți ai Organizației de Tineret.

”Avem foarte mulți oameni de valoare în cadrul Organizației de Tineret”

Am făcut acest lucru știind că avem foarte mulți oameni de valoare în cadrul Organizației de Tineret și pentru a oferi ocazia acestor tineri de valoare să capete experiență administrativă și să fie pregătiți să își asume și ei rolul de conducere în diferite instituții. De asemenea, în alegerile locale am încercat să susțin cât mai mulți tineri.

Le-am transmis tinerilor liberali că va veni vremea când vor prelua ei frâiele Partidului Național Liberal și trebuie să fie pregătiți pentru acel moment, să învețe permanent și să caute să fie din ce în ce mai buni și să înțeleagă cât mai bine domeniile și mecanismul de luare a deciziilor.

Ca președinte al PNL, voi avea și pe viitor aceeași relație cu Organizația de Tineret și voi încerca să îi ridic pe toți acești tineri de valoare care reprezintă cu adevărat garanția că Partidul Național Liberal este și va fi cel mai mare și cel mai puternic partid din România”, a scris pe Facebook Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban gala tnl
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close