Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, ironii la adresa lui Turcan: "Un președinte de partid e 'full time', nu 'full option' "

Ludovic Orban, ironii la adresa lui Turcan: "Un președinte de partid e 'full time', nu 'full option' "

Ludovic Orban, preşedintele PNL a explicat în fața liberalilor din Sectorul 1, felul în care trebuie să fie un președinte PNL. Mai mult el şi-a reiterat poziția de președinte „full time”, făcând aluzie la declarația Ralucăi Turcan care s-a descris ca fiind implicată „full option” la Ministerul Muncii.

Ludovic Orban, ironii la adresa lui Turcan: "Un președinte de partid e 'full time', nu 'full option' "
de Claudia Popovici    |    15 Sep 2021   •   22:02

„Un președinte PNL trebuie să muncească 24 de ore din 24 dacă este necesar. N-are voie să aibă odihnă. El este... nu "full option". Full time. Full time job.

Adică trebuie să fie președinte oricând este necesar, la orice oră din zi sau din noapte, pentru că președintele partidului este cel care poartă cea mai mare răspundere pentru evoluția PNL”, a spus Ludovic Orban ironic, făcând aluzie la Raluca Turcan care a declarat la sfârşitul lunii trecute că este implicată „full option” la Ministerul Muncii.

Nu este prima dată când Ludovic Orban e ironic la adresa lui Turcan. Marți, liderul liberal şi-a sfătuit colega din partid să mai studieze Constituția.

„Evident că trebuie să mai citească Constituţia şi procedurile regulamentare doamna ministru. Mi-a mai scris o scrisoare publică să grăbim dezbaterea legii și am să-i dau un singur răspuns: proiectul de lege privind protecţia consumatorului vulnerabil a fost un proiect de lege care a fost înaintat de Guvern. În forma adoptată de Guvern, termenul de intrare în vigoare era prevăzut ca fiind 1 septembrie 2022. Noi, Parlamentul, suntem cei care am modificat termenul de intrare în vigoare pentru a răspunde creșterii prețului facturilor. (...), a declarat Ludovic Orban.

Raluca Turcan îl sprijină, la Congresul din 25 septembrie, pe Florin Cîțu, contracandidatul lui Ludovic Orban.

×
Parteneri
Horoscop 21 martie 2023. Zodiile care dau lovitura!
x close