Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: PSD nu va pleca singur de la putere, ci Băsescu îl va alunga

Ludovic Orban: PSD nu va pleca singur de la putere, ci Băsescu îl va alunga

Ludovic Orban: PSD nu va pleca singur de la putere, ci Băsescu îl va alunga
Sursa foto: ludovic orban
09 Mar 2009   •   00:23

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a aprecia că preşedintele Traian Băsescu este cel care va da afară de la guvernare PSD, fiindcă social-democraţii nu vor pleca singur de la guvernare.

"Nu PSD va fi cel care va pleca de la putere, ci Băsescu va fi cel care îi va alunga de la putere cât timp va fi preşedinte, fiindcă am convingerea că acest an este ultimul de mandat al lui Traian Băsescu. Dacă îl întrebaţi pe Traian Băsescu nu va şti să vă răspundă. El, chiar dacă raţiunea şi toţi consilierii îi spun să facă un lucru, iar instinctul, viermele pe care îl are şi îl mănâncă îi va spune alt lucru, el nu va ţine cont niciodată de raţiune şi va face ceea ce îi dictează instinctul. Nici el nu ştie când îi va da afară?, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, citată de Newsin.

Vicepreşedintele PNL a participat, duminică, la Delegaţia Permanentă a PNL Bistriţa-Năsăud, alături de Teodor Atanasiu şi Bogdan Olteanu.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, sâmbătă, la Geoagiu Băi, că social-democraţii ar trebui să ceară un parteneriat egal cu PDL şi că, dacă nu se trezeşte rapid, PSD va fi "aruncat din trenul guvernării".

"A trecut perioada în care PSD domina scena politică. PSD riscă să fie subordonat de PDL, iar, dacă nu ne trezim rapid, PSD va fi aruncat din trenul guvernării. Participarea la guvernare trebuie făcută în mod inteligent pentru a nu fi transformaţi în ţapul ispăşitor al lui Băsescu. Până acum, ne-am aruncat înainte fără să ţinem cont de identitatea noastră. PSD a fost luat mai curând prizonier în această formulă de guvernare, iar PDL nu este un partener de încredere şi nu a fost niciodată", a afirmat Adrian Năstase.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close