Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban pune capăt speculațiilor: ”Orice persoană publică ar trebui să facă ce fac şi eu”

Ludovic Orban pune capăt speculațiilor: ”Orice persoană publică ar trebui să facă ce fac şi eu”

Ludovic Orban pune capăt speculațiilor: ”Orice persoană publică ar trebui să facă ce fac şi eu”
28 Sep 2016   •   13:15

Ludovic Orban a anunțat, într-o postare pe Facebook, că renunță la o nouă candidatură la alegerile parlamentare, arătând că a luat această decizie în ciuda numeroaselor oferte primite până în prezent.

”Sunt profund nedreptățit de ceea ce mi s-a întâmplat. Acuzațiile împotriva mea sunt total nefondate”, a mai scris Ludovic Orban, în mesajul său.

”In ultima vreme au aparut foarte multe barfe, zvonuri, discutii referitoare la ce voi face la alegerile parlamentare. Recunosc ca am avut foarte multe discutii pe tema asta , ca am primit oferte, ca am reflectat, la propunerea multor prieteni, la o candidatura independenta, ca au existat discutii in PNL privitoare la posibila candidatura a mea si a altor colegi pe listele PNL. Decizia mea este de a nu imi depune candidatura in alegerile parlamentare din 11 decembrie. Sunt profund nedreptatit de ceea ce mi s-a intamplat. Acuzatiile impotriva mea sunt total nefondate. Cu toate acestea, pana cand instanta nu se va pronunta, nu voi candida pentru nicio functie publica. Raman liberal si membru al PNL, ma voi implica in continuare in promovarea ideilor liberale si in sustinerea PNL. Sunt convins ca PNL astazi este singura forta politica ce poate invinge PSD si poate asigura o guvernare rezonabila pentru Romania. Cred ca orice persoana publica aflata in situatia mea ar trebui sa faca ce fac si eu”, a scris Ludovic Orban.

 

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare Ludovic Orban
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close