Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, prima reacţie după excludere: "Să le fie ruşine!"

Ludovic Orban, prima reacţie după excludere: "Să le fie ruşine!"

Ludovic Orban, exclus vineri din PNL, a transmis să le fie ruşine celor care au mers pana aici, referindu-se inclusiv la preşedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, prima reacţie după excludere: "Să le fie ruşine!"
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2021   •   12:08

"Ar trebui să le fie ruşine şi când se plimbă pe stradă, să stea cu ochii în pământ şi sa-şi ceară scuze până la sfârşitul carierei politice care ar putea să fie scurtă pentru minciuna repetată, bătaia de joc.

Klaus Iohannis ar trebui să-şi ceară scuze pentru încrederea pe care românii i-au acordat-o.

Nu e o întâmplare, Iohannis a intervenit în mod nedemocratic şi neconstituţional pentru a mă schimba din funcţia de preşedinte PNL pentru că eu nu acceptam o coaliţie cu PSD", a spus Oban.

"Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găști demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ai de la conducerea partidului, au formulat propunerea de excludere a mea din PNL. 

Orban: "Iohannis a intervenit nedemocratic şi neconstituţional pentru a mă schimba din funcţie, că nu acceptam o coaliţie cu PSD"

Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate lucrurile făcute de Klaus Iohannis (...).

Sunt liber să creez o construcție polittică sănătosă care să ofere din nou speranță României după ce din păcate speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia și lipsa de onoare a multora din cei care din păcate mi-au fost colegi", a mai spus Ludovic Orban.

Fostul preşedinte al PNL susține că nu îi pare rău de nimic din ceea ce a făcut în ultimele trei decenii.

"Cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligând membrii să se prostitueze și să stea în pat cu dușmanii, trădând alegătorii", a adăugat Orban.

Ludovic Orban a fost exclus din PNL cu 31 de voturi "pentru" şi două abţineri

Ludovic Orban, fostul preşedinte al PNL, a fost exclus, vineri, din partid.

Orban a fost exclus din formaţiunea politică pe care a condus-o cu 31 de voturi "pentru", două împotrivă şi două abţineri.

Acesta a fost votul de vineri din Biroul Politic executiv.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban rusine Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close