Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, reacție surprinzătoare în cazul primarului PNL care a făcut amor cu minore la birou

Ludovic Orban, reacție surprinzătoare în cazul primarului PNL care a făcut amor cu minore la birou

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu știa de cazul primarului din Iași acuzat că a făcut sex cu două minore, în biroul din primărie, argumentând că ”a trecut vremea aia în care se făcea dosarul la securitate și se știa tot despre fiecare”.

Ludovic Orban, reacție surprinzătoare în cazul primarului PNL care a făcut amor cu minore la birou
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Ian 2020   •   13:53

Orban a afirmat că a aflat despre caz abia după apariția în presă a depozițiilor făcute în instanță, scrie hotnews.ro.

"Am fost informat (...) Nu s-a știut de lucrul ăsta. Credeți că a știut cineva? Acum s-a văzut, ca urmare a unei depoziții făcute în instanță. El a fost demis din funcția de președinte al organizației (filiala locala a PNL) și nu o să mai candideze el, o să avem alt candidat. Cum să știm de așa ceva? Dacă dumneavoastră vă imaginați că poți să știi tot ce a făcut orice candidat de primar acum 10-15-20 de ani... A trecut vremea aia în care se facea dosarul la securitate și se știa tot despre fiecare", a spus Ludovic Orban, despre primarul liberal al comunei Mogoșești-Siret, Damian Butnariu, care a recunoscut în instanță că a făcut sex cu două minore în biroul său, plătind 100 de lei pentru ”servicii”.

Citește și: Mesajul controversat al edilului din Iași acuzat de amor cu minore în biroul Primăriei: „Sunt mândru!”

Primarul PNL a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul primăriei, plătind 100 de lei pentru "servicii". Damian Butnariu a întreţinut "raporturi sexuale normale şi orale“ cu cele două fete, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului, a scris Ziarul de Iași.

Informațiile apar într-un dosar în care mai mulţi proxeneţi din zonă sunt judecaţi pentru fapte de trafic de carne vie pe care le-au comis în perioada 2007-2008.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close