Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban s-a retras din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale

Ludovic Orban s-a retras din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale

Ludovic Orban s-a retras din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale
06 Noi 2019   •   10:58

Premierul Ludovic Orban a decis să se retragă din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale, ca urmare a numirii sale în fruntea Executivului, locul său fiind luat de vicepreședintele PNL Dan Motreanu.

„Vicepreședintele PNL Dan Motreanu preia responsabilitatea de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale
 
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a luat decizia de a se retrage din funcția de șef al campaniei PNL pentru alegerile prezidențiale, urmare a învestirii în funcția de prim-ministru al României. De asemenea, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, învestită în funcția de vicepremier, s-a retras din echipa de campanie a Președintelui Klaus Iohannis.
 
Misiunea Executivului este aceea de a asigura guvernarea corectă și competentă a României și de a soluționa probleme stringente lăsate în urmă de fosta guvernare.
 
Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experiență în conducerea campaniilor electorale”, se arată într-un comunicat al PNL.
 
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close