Antena 3 CNN Politică Orban caută drumul spre primăriile PSD. Liderul PNL îi bagă în ședință pe liberali pentru a pune la punct strategia

Orban caută drumul spre primăriile PSD. Liderul PNL îi bagă în ședință pe liberali pentru a pune la punct strategia

Alegeri locale 2020. PNL nu a reuşit să identifice candidaţi cu şanse de câştig în marile oraşe din țară, aşa că merge pe mâna unor persoane din afara partidului.

Orban caută drumul spre primăriile PSD. Liderul PNL îi bagă în ședință pe liberali pentru a pune la punct strategia
Sursa foto: PNL/Facebook
09 Mar 2020   •   09:45

Se întâmplă deja în Bucureşti şi Iaşi, unde PNL a anunțat deja că îl susțin în cursa electorală pe Nicușor Dan, respectiv pe Mihai Chirica, iar situaţia ar putea fi extinsă şi în Constanţa, Piteşti sau Bacău.

Potrivit unei informări de presă, BPN al PNL se reuneşte luni, începând cu ora 11,00, iar la şedinţă sunt invitaţi să participe candidaţii liberali la funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat la începutul acestei săptămâni că a fost convocat BPN pentru luni, tema principală fiind aceea de a decide candidaţii la alegerile locale.

"Am convocat Biroul Politic Naţional pentru a decide candidaţii în toate judeţele şi în municipiul Bucureşti", a spus Orban.

 


 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close