Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL (VIDEO)

Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL (VIDEO)

Ludovic Orban şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL (VIDEO)
Sursa foto: Ludovic Orban
28 Feb 2010   •   16:21

Ludovic Orban a anunţat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida la preşedinţia partidului liberal. În cazul în care va fi ales preşedinte al liberalilor, Orban va avea ca obiectiv la viitoarele alegeri locale câştigarea Primăriei Generale a Capitalei şi obţinerea a minimum 12 preşedinţii de consilii judeţene.

"Vă anunţ oficial înscrierea în cursa pentru şefia PNL. Candidez pentru funcţia de preşedinte al PNL din mai multe motive, în primul rând pentru a apăra democraţia în PNL. Nu am nicio listă, lista mea este cea a aproape 200.0000 de membrii ai PNL. Echipa mea e echipa PNL", a declarat Orban.

Vicepreşedintele PNL a spus că vrea să ofere partidului un plus de forţă, concreteţe, vigoare şi reacţii rapide.
Ludovic Orban a declarat că alegerile locale şi parlamentare din 2012 sunt mai importante decât cele prezidenţiale din 2014.

Obiectivele lui Ludovic Orban ca potenţial preşedinte al PNL:

-la alegerile locale să câştige primaria Capitalei şi alte 1000 de primării
- PNL să aibă minimum 12 preşedinţi de consilii judeţene şi 20 de vicepreşedinţi de consilii judeţene
-la alegerile parlamentare, PNL trebuie să selecteze candidaţi valoroşi care se bucură de popularitate
-candidaţii la alegerile parlamentare trebuie să intre în batalie cu scoruri bune




Crin Antonescu: Candidatura lui Orban este ?binevenită şi normală?

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că salută candiatura lui Ludovic Orban la şefia partidului. Potrivit acestuia, candidatura lui Orban ?binevenită şi normală?.

"E o candidatură pe care o salut. Consider că este absolut normală. Chiar în ultimele zile mi-am exprimat părerea că ar fi cât sepoate de normal ca Ludovic Orban să candideze şi cred că şi alţi colegi ar fi bine să o facă. E o decizie pe care o vom vedea în Delegaţia Permanentă şi în congres, modul statutar de alegere?, a declarat, potrivit Mediafax, preşedinteşe PNL.

Referitor la declaraţia lui Ludovic Orban potrivit căreia îşi doreşte mai multă forţă şi concreteţe, Crin Antonescu a spus că şi el îşi doreşte aceleaşi lucruri. "Nu ştiu la ce se referea, dar şi în intenţia mea este de a da PNL-ului mai multă forţă. PNL are nevoie, cum am arătat şi eu pe larg în moţiunea mea de mai multă forţă, eficienţă şi este foarte bine dacă simţim cu toţi nevoia să facem asta", a afirmat preşedintele PNL.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close