Antena 3 Politică Ludovic Orban, strâns cu ușa de USR. Dan Barna: „Nu suntem nici la jumătate cu lista obiectivelor îndeplinite”

Ludovic Orban, strâns cu ușa de USR. Dan Barna: „Nu suntem nici la jumătate cu lista obiectivelor îndeplinite”

18 Ian 2020   •   15:38
Ludovic Orban, strâns cu ușa de USR. Dan Barna: „Nu suntem nici la jumătate cu lista obiectivelor îndeplinite”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Acordul USR-PNL scârţâie! Dan Barna îi reproşază premierului Ludovic Orban că nu a îndeplinit nici măcar jumătate din obiectivele incluse în acest document. 

"M-am întâlnit în după amiaza zilei de ieri cu premierul Ludovic Orban pentru o analiză de etapă a stadiului respectării angajamentelor pe care PNL şi le-a luat faţă de USR cu ocazia votului de învestitură a Guvernului şi o discuţie pe contextul politic generat de anunţul angajării răspunderii pe primari în două tururi şi perspectivele de anticipate. După cum ştiţi, USR şi PNL au semnat înaintea învestirii Guvernului un acord politic cu mai multe puncte care vizau rezolvarea unor probleme urgente pe care românii ni le-au reclamat", a scris Barna, sâmbătă, pe Facebook.

"Am constatat împreună că doar o parte dintre prevederile acordului au putut fi realizate până acum. Nu suntem deocamdată nici la jumătate cu lista obiectivelor îndeplinite. I-am spus asta premierului Orban. USR şi-a respectat şi îşi va respecta întotdeauna cuvântul dat şi ne aşteptăm că partenerii noştri de dialog vor face la fel. În cadrul discuţiei, premierul Orban mi-a confirmat că şi celelalte obiective restante sunt avute în vedere. Aşa cum am făcut-o în toţi aceşti ani vom continua să fim partizanii reformelor făcute în interesul populaţiei şi vom critica, ori de câte ori va fi cazul, abandonarea sau ezitările care ne abat de la drumul către ţara pe care ne-o dorim", a adăugat Barna.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Dan Barna

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close