Antena 3 CNN Politică Macovei acuză clientelismul: Toţi fură. Aşteptarea mea a fost de la PDL, dar procedează la fel ca PSD

Macovei acuză clientelismul: Toţi fură. Aşteptarea mea a fost de la PDL, dar procedează la fel ca PSD

Macovei acuză clientelismul: Toţi fură. Aşteptarea mea a fost de la PDL, dar procedează la fel ca PSD
Sursa foto: Monica Macovei
25 Mai 2010   •   10:37

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei se declară dezmaăgită de comportamentul colegilor din PDL care au căzut în păcatul clientelismului politic la fel ca şi social-democraţii. Ea şi-a acuzat colegii că fură şi atribuie contracte prietenilor în zona achiziţiilor publice .
"Toţi fură. Eu am văzut, zona achiziţiilor publice este aptă pentru corupţie. Din 2005 o spun. Îmi eşti prieten, îţi dau un contract şi plătim de zece ori, de o sută de ori mai mult faţă de preţul pieţei", a declarat Monica Macovei, luni, în cadrul unei emisiuni la B1 TV.
Monica Macovei a subliniat că a văzut această practică la toate partidele şi că, dacă de la PSD nu aştepta mai mult de la PDL a avut speranţe.
"De la PSD nu am nicio aşteptare. Aşteptarea mea a fost de la PDL. De asta pentru mine e foarte grav ceea ce se întâmplă cu PDL. Constat că procedează absolut la fel ca toţi ceilalţi", a conchis fostul ministru al Justiţiei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: contracte achizitii publice PSD
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close