Antena 3 CNN Politică Macovei acuză "presiuni" pe justiţie pentru graţierea lui Becali. Ponta: E dusă cu sorcova

Macovei acuză "presiuni" pe justiţie pentru graţierea lui Becali. Ponta: E dusă cu sorcova

Macovei acuză "presiuni" pe justiţie pentru graţierea lui Becali. Ponta: E dusă cu sorcova
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mai 2013   •   19:40

Premierul Victor Ponta consideră că europarlamentarul PDL Monica Macovei este "dusă cu sorcova" când afirmă că s-ar pregăti la nivel emoţional terenul pentru graţierea lui Gigi Becali, arătând că aceasta acuza la momentul suspendării lui Băsescu că s-ar pregăti graţierea lui Năstase, scrie Mediafax.
   
Monica Macovei afirmă, într-o postare pe blog, că, în doar cinci zile, premierul Victor Ponta şi-a intensificat atacurile la adresa justiţiei, în sensul că le-a dat ordine procurorilor şi le-a transmis judecătorilor că nu vrea să vadă în închisoare persoanele pe care le simpatizează.
   
Ea afirmă că presiunea pe care premierul Ponta, care şi-a declarat simpatia pentru Gigi Becali, o pune pe magistraţi este inacceptabilă, făcând referire inclusiv la declaraţiile de simpatie lansate de cei doi preşedinti ai Parlamentului, Antonescu şi Zgonea, "întristaţi" de decizia instanţei de a-l condamna pe Becali şi pregătind, la nivel emoţional, terenul pentru cererea de graţiere.
   
"Victor Ponta a demonstrat în aceste zile cât se poate de clar coalizarea cu inculpaţii împotriva justiţiei. S-ar putea ca aceste personaje să fie simpatice multora, dar ori legea este egală pentru toti, ori nu. Legea trebuie să se aplice egal, şi nu în funcţie de simpatii sau notorietate", a scris Macovei pe blog.


×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close