Macovei atenţioneză că PDL se poate rupe, după alegerile din 23 martie

de M.Z.    |    16 Mar 2013   •   19:12
Macovei atenţioneză că PDL se poate rupe, după alegerile din 23 martie Foto: Agerpres

Europarlamentarul Monica Macovei, care candidează la şefia PDL, a avertizat, sâmbătă, că partidul se poate rupe dacă alegerile din 23 martie nu vor fi corecte.

"Nimeni din grupul nostru nu a plecat la alt partid, ci au plecat din grupul de susţinători ai lui Vasile Blaga. Dacă se pune problema ruperii partidului, asta se poate întâmpla dacă alegerile nu sunt corecte", a spus Macovei, potrivit Mediafax.

În plus, Macovei este convinsă că oamenii din partid "nu vor fi de acord cu alegeri incorecte".

Pe 24 februarie, europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat candidatura la şefia partidului, ea precizând, în conferinţa de presă susţinută alături de Cristian Preda, Sever Voinescu, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi, că moţiunea pe care o depun împreună se numeşte "Reformiştii".

La rândul său, deputatul Elena Udrea a anunţat, pe 12 februarie, că va candida la preşedinţia partidului.

Pe 9 ianuarie, Udrea spunea că nu va candida la şefia PDL, precizând însă că este nevoie de organizarea Convenţiei, pentru ca baza partidului să poată alege o echipă, care poate fi chiar şi a actualului preşedinte al formaţiunii.

Pe 11 februarie, actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului.

Convenţia Naţională a PDL pentru alegerea noii conduceri urmează să aibă loc pe 23 martie.
Parteneri
x close