Antena 3 Politică Macovei cere sancţionarea lui Popoviciu, după ce PDL a pierdut doi foşti miniştri într-o săptămână

Macovei cere sancţionarea lui Popoviciu, după ce PDL a pierdut doi foşti miniştri într-o săptămână

de M.Z.    |    03 Iun 2013   •   10:55
Macovei cere sancţionarea lui Popoviciu, după ce PDL a pierdut doi foşti miniştri într-o săptămână
Sursa foto: Foto: Agerpres

Europarlamentarul PDL Monica Macovei sugerează că BPN al partidului ar trebui să îl sancţioneze pe vicepreşedintele Alin Popoviciu, pentru că din cauza afirmaţiilor acestuia "nereale şi jignitoare", partidul a pierdut doi foşti miniştri într-o săptămână.

 
Macovei scrie pe blog despre situaţia din PDL, sub titlul: "Ce va face BPN astăzi?".
 
"Îl va sancţiona BPN pe Alin Popoviciu pentru că, din cauza declaraţiilor lui nereale şi jignitoare, PDL a pierdut doi foşti miniştri, Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi, într-o singură săptămână? Se va delimita BPN de afirmaţiile dlui Popoviciu?", se întreabă Macovei pe blogul său.
 
"Cum spunea şi prietenul meu Adrian Papahagi, . Pentru performanţa asta tristă cineva trebuie să răspundă", consideră Monica Macovei.
 
Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi şi-a anunţat demisia din PDL, printr-o scrisoare deschisă adresată duminică preşedintelui partidului, Vasile Blaga, în care reproşează, printre altele, că reformiştii din PDL n-au fost niciodată sprjiiniţi şi acceptaţi de conducerea formaţiunii.
 
Gestul lui Baconschi vine în contextul în care conducerea PDL va discuta, luni, despre viitorul în formaţiune al celor care critică deciziile partidului, cei vizaţi fiind şi Cristian Preda şi Theodor Paleologu, rămânând de văzut dacă se va lua sau nu o decizie în cazul acestora.
 
 
Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu a demisionat, săptămâna trecută, din PDL, el adresându-i în acest sens o scrisoare scrisă de mână preşedintelui PDL, documentul fiind postat pe pagina de Facebook a fostului ministru al Educaţiei.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close