Antena 3 CNN Politică Macovei duce la CEDO procesul de calomnie cu Dan Şova. "Doreşte să obţină dreptul de a minţi şi calomnia în România fără a răspunde juridic"

Macovei duce la CEDO procesul de calomnie cu Dan Şova. "Doreşte să obţină dreptul de a minţi şi calomnia în România fără a răspunde juridic"

Macovei duce la CEDO procesul de calomnie cu Dan Şova. "Doreşte să obţină dreptul de a minţi şi calomnia în România fără a răspunde juridic"
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Noi 2013   •   17:02

Monica Macovei îl reclamă pe Dan Şova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Europarlamentarul PDL este nemulţumit că a pierdut definitiv un proces de calomnie intentat de actualul ministru al Marilor Proiecte.

Ministrul Dan Şova a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că europarlamentarul acţionează statul român la CEDO, întru-cât, în România, aceasta a pierdut definitiv procesul de calomnie care i-a fost intentat şi în urma căruia a fost sancţionată

"Ceea ce doreşte ea să obţină la CEDO este dreptul de a minţi şi calomnia în România fără a răspunde juridic", a declarat Dan Şova la Antena 3.

Monica Macovei câştigase într-o primă fază procesul, dar în 2011 Curtea de Apel Bucureşti a schimbat hotărârea şi i-a dat câştig de cauză lui Dan Şova.

Monica Macovei îl acuzase pe Dan Şova că valoarea contractelor pe care casa sa de avocatură le avea cu statul a crescut după ce în parteneriat a intrat şi Victor Ponta.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close