Antena 3 CNN Politică Macovei: Ponta şi Năstase au încercat tot timpul să blocheze justiţia

Macovei: Ponta şi Năstase au încercat tot timpul să blocheze justiţia

Macovei: Ponta şi Năstase au încercat tot timpul să blocheze justiţia
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Ian 2011   •   15:43

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Adrian Năstase ar trebui "să se ducă să se judece", arătând că i se pare "incalificabil" ca acesta să vorbească despre justiţie când el îşi amână procesele penale, informează Mediafax.
   
"Adrian Năstase să se ducă să se judece, pentru că are dosare, e trimis în judecată, pe care şi le amână de ani de zile. Mi se pare incalificabil să vorbeşti despre justiţie, să vorbeşti despre dosarele altora, când tu îţi amâni procesele penale şi nu te duci să le judeci, iar domnul Ponta ar putea să-l însoţească ca să fie sigur că nu-şi amână şi data viitoare procesul", a spus Macovei.
   
De asemenea, Monica Macovei a susţinut că Victor Ponta şi Adrian Năstase au încercat tot timpul să blocheze justiţia.
   
"Reamintesc, pentru că am trecut prin asta, toată apărarea pe care a construit-o Victor Ponta în Parlamentul României împotriva avizării cererii DNA de percheziţie la Adrian Năstase, adică lucrurile în opinia mea sunt legate, tot timpul cei doi, Ponta şi Năstase, s-au opus practic justiţiei, în cazul lui Năstase, în cazul celui de la Argeş, în cazul Bivolaru, tot timpul au încercat să blocheze justiţia", a adăugat Macovei.
   

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close