Antena 3 CNN Politică Mădălin Borş (PSD), după demisia lui Florin Cîţu: "Oare ce o trece prin sufletele liberalilor de Teleorman?"

Mădălin Borş (PSD), după demisia lui Florin Cîţu: "Oare ce o trece prin sufletele liberalilor de Teleorman?"

Mădălin Borş, vicepreşedintele PSD Teleorman, a reacţionat după anunţul demisiei lui Florin Cîţu de la conducerea PNL.

Mădălin Borş (PSD), după demisia lui Florin Cîţu: "Oare ce o trece prin sufletele liberalilor de Teleorman?"
Sursa foto: Facebook | Mădălin Borş
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2022   •   13:44

"Am ales să nu comunic o perioadă, având în vedere contextul internațional și criza umanitară. Românii au dat dovadă de o solidaritate nemaivăzută, dar așa cum vedem, orice miracol nu durează prea mult și este stricat de mediul politic liberal.

În special, nu știu cine avea nevoie de scandalul de la vârful PNL, în situația în care țara noastră trebuie să dovedească unitate în fața partenerilor externi și actuala coaliție este garantul unui stat de drept, democratic și european. Bun, la câte rele a făcut domnul Cîțu, nici nu mă miră situația, mai ales că am comunicat pe larg în privința politicilor absolut dezastruoase în domeniul energetic, din timpul mandatului său de premier și apoi continuate cu incompetență de ministrul Energiei.

Dar stau și mă gândesc, cu nesiguranța asta de la vârful PNL, oare ce o trece prin sufletele liberalilor de Teleorman, zilele acestea? Cine vine? Oare trebuie să meargă și la liderul nou cu sărumana? Or avea bani de benzină, la ce criză e și la câte drumuri au făcut între Alexandria și București? O fi bine să meargă la acesta sau să mai aștepte? Oare se vor servi pișcoturi d-alea bune la noul congres al partidului?

Întrebări serioase, prieteni! Probleme adevărate! În timp ce alții fug să-și salveze viața și să nu fie călcați de tancuri, ai noștri politicieni liberali fug în calea liderilor politici", a scris Mădălin Borş într-o postare pe Facebook.

Am ales să nu comunic o perioadă, având în vedere contextul internațional și criza umanitară. Românii au dat dovadă de o...

Publicată de Mădălin Borș pe Sâmbătă, 2 aprilie 2022

×
Subiecte în articol: Mădălin Borș Florin Cîțu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close