Antena 3 CNN Politică Mădălin Borș: Când PNL dă ”acoperitoarea de față” jos, vedem doar PDL! Cinism și corupție endemică, numele tău este Orban!

Mădălin Borș: Când PNL dă ”acoperitoarea de față” jos, vedem doar PDL! Cinism și corupție endemică, numele tău este Orban!

Mădălin Borș (PSD), candidat pentru postul de deputat în Camera Deputaților în județul Teleorman, a criticat dur măsura păstrării în comerț a măștilor care nu protejează de coronavirus, sub sintagma „acoperitoare de față”, arătând că este încă o dovadă a cinismului și corupției guvernului liberal-pedelist.

Mădălin Borș: Când PNL dă ”acoperitoarea de față” jos, vedem doar PDL! Cinism și corupție endemică, numele tău este Orban!
Sursa foto: Facebook.com/madalinbors
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   18:10

Borș a susținut că, după aproape un an de pandemie, faptul că măștile neconforme au ajuns pe piața românească arată fie că statul este slab și nepregătit, pentru că nicio țară europeană serioasă nu a semnalat asemenea probleme, fie că statul protejează producătorii sau importatorii de măști neconforme, semn de corupție endemică.

„Cât de cinic să fii, să lași în comerț măști care nu protejează de coronavirus? Ce interese sunt în cadrul Guvernului Orban care permit aceste „acoperitoare de față” să continue să fie vândute în magazine și farmacii? Domnule Orban, vă somez public să vă cereți scuze românilor, dumneavoastră, ministrul Sănătății, domnul ministru Virgil Popescu pentru ideea sa absolut cretină, precum și toți cei înhăități în acest joc pe bani cu sănătatea românilor! DEMISIA, toți, acum!”, a declarat Mădălin Borș.

Borș a subliniat că, dacă nu existau alegeri pe 6 decembrie, măștile neconforme ar fi continuat să îmbogățească prietenii PNL, lanțurile de hipermarketuri și mall-uri, atât de protejate de Guvernul Orban. „Domnul ministru Popescu ar trebui să ne spună care scenariu se aplică aici: ori este incompetent, ori este corupt!”, a mai declarat Mădălin Borș.

„Românii nu ar fi ajuns în situația de a cumpăra orice și la un preț mai mic, dacă Guvernul și-ar fi respectat promisiunea de a furniza persoanelor aflate în categoriile de risc măștile de protecție necesare pentru a se conforma măsurilor haotice ale PNL. Le promiți românilor măști, le faci obligatorii, apoi fiecare este lăsat să se descurce! Aceste măsuri tardive ale ministrului economiei sunt bâjbâite și semn de incompetență – au fost ocupați să-și protejeze apropiații și sponsorii, au făcut spectacol din așa-numita linie de producție de la Romarm, inaugurată cu fast de Orban, care s-a stricat după o zi de utilizare și ne-a dat numai rebuturi.”

Mădălin Borș a insistat asupra faptului că România este în judecată cu două companii din Coreea și Elveția pentru o „țeapă” de 4 milioane de euro cu ventilatoare care erau menite să ne trateze bolnavii de Covid, dar incompetența Guvernului Orban nu se oprește aici, ci este endemică guvernării liberalo-pedeliste.

„Câte firme ați băgat în pământ doar ca să așteptați campania electorală? Ați îngenuncheat economia și acum îmbolnăviți cu bună-știință românii. Norocul celor din HORECA și al celor care au suferit de pe urma acestei pandemii prost-gestionate este că sunt alegeri pe 6 decembrie. Domnul ministru Virgil Popescu a amânat până în alegeri acordarea de ajutor de stat, 20% din pierderile de cifră de afaceri. Ce coincidență e că alegerile au loc în câteva zile! Domnul Popescu s-a luat de mână cu domnul Cîțu să ne amaneteze țara, Cîțu a împrumutat în 11 luni 85 de miliarde, ponderea datoriei în PIB crescând în mai puțin de un an de la 34,6% la 42,8%, economia și finanțele pe repede-înainte, pe motiv că e criză și nu suntem atenți”, a conchis candidatul.

×
Subiecte în articol: Mădălin Borș măşti Orban
Parteneri
Marcel Ciolacu amână majorarea salariilor din construcţii
x close